Моята количка Количката е празна :(
 • Защо PINK PANDA PINK PANDA

 • 28 право да върнеш продукт
  Сигурност и гаранция
  #
 • НЕ предлагаме продукти,
  които са тестван върху животни!
  #

Условия за ползване

Условия за ползване на www.pinkpanda.bg
Условията за ползване на електронният магазин www.pinkpanda.bg ( щe бъде наричано за краткост по-долу PinkPanda.bg) собственост на Konverzija d.o.o., посочващи правилата и условията за ползване валидни за всички потребители на сайта и всички клиенти сключили договор за покупко-продажба с търговец от този електронен магазин.
Тези условия са валидни както за потребители (посетител на сайта www.pinkpanda.bg ) клиенти (регистрирали поне една поръчка на www.pinkpanda.bg или поръчка регистрирана чрез други канали като Facebook страницата www.pinkpanda.bg

Данни на фирмата
Konverzija d.o.o.
Адрес: Stegne 13a град Ljubljana, Slovenia пощенски код 1000
IBAN SI56 0317 6100 0357 473 (SKB)
ЕИК: 6085822000
SRG: 2011/51055
Номер по ДДС (България): BG3076715040
PinkPanda.bg предоставя на своите потребители и клиенти:
1.Данни на компанията
2.Информации за връзка (всички налични начини за връзка с PinkPanda.bg)
3.Основни характеристики на продуктите и услугите
4.Посочената наличност на продуктите
5.Доставка на продуктите или услугуте
6.Пълна информация за цените и/или допълнителни суми, като цена на доставка или др.
7.Плащане и доставка
8.Инфориамция за условията за доставка и връщане на продуктите ( според закона за договор от разстояние)

Продуктова гама
Всички продукти и налични количества са често актуализирани, но не е изключена възможността за липса на налични количества по вече регистрирана поръчка. В този случай PinkPanda.bg ще информира клиентът.
Различия с цветовете и нюансите на продуктите могат да съществуват в зависимост от контраста и устройството, на което клиент разглежда сайта или от естестцения  цвят на кожата, косата, мигите и веждите на всеки клиент.


Начини на плащане
PinkPanda.bg предлага следните налични методи за плащане:
- Плащане онлайн, чрез услугат PayPal – плащанията се извършват във валута ( евро) и са възможни евентуални разлики при обмяна на валутния курс. Тези разлики се поемат от купувачът.
- Плащане онлайн, чрез кредита или дебитна карта. - плащанията се извършват във валута ( евро) и са възможни евентуални разлики при обмяна на валутния курс. Тези разлики се поемат от купувачът заедно с евентуални допълнителки и индивидуални такси за плащане във валута определяни от банката, от която е издадена съответната карта, с която се извършва плащането.
- Плащане наложен платеж – клиентът плаща дължимата сума на куриер при доставка

Поръчка и Доставка
За поръчки на стойност под или равна на 99,98 лв. цената на доставка е 5,99 лв.
За поръчки на стойнист над или равна на 99,99 лв. Доставката е безплатна.
PinkPanda.bg се задължава да доставя поръчаните и купени стоки сам или чрез куриерска фирма на адрес, посочен от клиентът. Ако посочената от клиентът информация не е точена или е непълена и поради тази причина поръчката не е доставена, то PinkPanda.bg не може да бъде подведен под отговорност за неизпълнена поръчка.
Ако PinkPanda.bg не може да изпълни поръчка поради липса на налични количества или други причини, но PinkPanda.bg се задължава да информира клиентът в рамките на 30 календарни дни.
PinkPanda.bg има право да откаже да изпълни (да анулира) направената от клиента поръчка, за което следва да уведоми клиента. Ако поръчката е заплатена онлайн, то заплатената стойност ще бъде възстановена на картата, с която е била платена.
Минималната стойност за регистрация на поръчка е 20,00 лв. ( с ДДС) - стойност на продуктите, без допълнителни и евентуални такси. 

Цени
Всички цени включват ДДС  от 20% 
PinkPanda.bg си запазва правото да променя цените на продукти и услуги без да информира допълнително своите потребители или клиенти.

Промоции, Оферти и промоционални кодове
Всеки потребител може да се възползва от различни промоции, оферти и др.., но единствено и само при спазване на посочените условия .
Промоционален код: възможно е да се добави само един промоционален код на поръчка и само и единствено ако той може и е валиден за прилагане по съответната поръчка.

Връщане на закупен продукт
Клиентът има право да върне закупен продукт от PinkPanda.bg (да се откаже от договора от разстояние) в рамките на 28 календарни дни от датата на получаване на закупената стока.
Продукти, закупени като пакет, следва да бъдат върнати, като пакет.
Клиентът ще поеме всички преки разходи по връщането на продукти и заяви това в срока за отказ ( 28 календарни дни) . Клиентът следва да върне продукта на адрес: Konverzija d.o.o. офис на Спиди, гр. Варна, бул. Република 25, но не и преди да уведоми PinkPanda.bg за това на [email protected]
PinkPanda.bg се задължава да възстанови платената цена на договора, сключен от разстояние, от който Клиентът се е отказал в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата, на която доказателство от клиента, че последният е върнал съответния продукт. Сумата ще бъде възстановена както следва без това да доведе до някакви допълнителни разходи за клиента, освен ако банката, която го обслужва не изисква някакви такси:
• Плащанията, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било извършено плащането
• Плащанията, направени чрез наложен платеж – по банкова сметка, допълнително предоставена от клиента

Лични данни
В PinkPanda.bg имат право да пазаруват само лица, навършили 18 години.
PinkPanda.bg се задължава да предпазва всички лични данни на клиенти и потребителни. Предоставената информация от клиентът ще бъде използвана само за обработка, доставка, за уведомлението на клиента относно статуса на регистрираната поръчка и др. свързани с регистирана поръчка или създаден клиентски профил на www.pinkpanda.bg.
При регистриране на поръчка или създаване на акаунт, клиентът се съгласява да бъде информиран за маркетингови кампании, реклама, медийни, административни, изследователски, за проучване на пазара, за следене и наблюдение на продажбите и поведението на клиента.

Форсмажорни обстоятелства
Нито една от страните няма да носи отговорност за неизпълнението на договорните си задължения, ако подобно неизпълнение се дължи на форсмажорно обстоятелство. Форсмажорно обстоятелство е непредвидимо събитие, извън контрола на страните, което не може да бъде избегнато.
Ако в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на съответното събитие, то не спре, всяка от страните има правото да уведоми другата страна, че прекратява Договора без да дължи на другата обезщетения за каквито и да е евентуално претърпени вреди.

Юрисдикция
Всички евентуални спорове между клиент и PinkPanda.bg ще бъдат разглеждани според словенското законодателство и съответно разглеждани в компетентните словенски съдилища в Община Люблюна.
22. 05. 2018