Условия за ползване

Условия за ползване на www.pinkpanda.bg
Условията за ползване на електронният магазин www.pinkpanda.bg ( щe бъде наричано за краткост по-долу PinkPanda.bg) собственост на Konverzija d.o.o., посочващи правилата и условията за ползване валидни за всички потребители на сайта и всички клиенти сключили договор за покупко-продажба с търговец от този електронен магазин.
Тези условия са валидни както за потребители (посетител на сайта www.pinkpanda.bg ) клиенти (регистрирали поне една поръчка на www.pinkpanda.bg или поръчка регистрирана чрез други канали като Facebook страницата www.pinkpanda.bg

Данни на фирмата
Konverzija d.o.o.
Адрес: Konverzija d.o.o. Slovenčeva ulica 24, 1000 Ljubljana, Slovenija
IBAN SI56 0317 6100 0357 473 (SKB)
ЕИК: 6085822000
SRG: 2011/51055 - 11.1.2012, Окръжен съд Celje
Изпълнителен директор: Tina Jan
Номер по ДДС (България): BG3076715040
PinkPanda.bg предоставя на своите потребители и клиенти:
1.Данни на компанията
2.Информации за връзка (всички налични начини за връзка с PinkPanda.bg)
3.Основни характеристики на продуктите и услугите
4.Посочената наличност на продуктите
5.Доставка на продуктите или услугуте
6.Пълна информация за цените и/или допълнителни суми, като цена на доставка или др.
7.Плащане и доставка
8.Инфориамция за условията за доставка и връщане на продуктите ( според закона за договор от разстояние)

Продуктова гама
Всички продукти и налични количества са често актуализирани, но не е изключена възможността за липса на налични количества по вече регистрирана поръчка. В този случай PinkPanda.bg ще информира клиентът.
Различия с цветовете и нюансите на продуктите могат да съществуват в зависимост от контраста и устройството, на което клиент разглежда сайта или от естествения  цвят на кожата, косата, мигите и веждите на всеки клиент.


Начини на плащане
PinkPanda.bg предлага следните налични методи за плащане:
- Плащане онлайн, чрез услугат PayPal – плащанията се извършват във валута ( евро) и са възможни евентуални разлики при обмяна на валутния курс. Тези разлики се поемат от купувачът.
- Плащане онлайн, чрез кредитна или дебитна карта. - плащанията се извършват във валута (евро) и са възможни евентуални разлики при обмяна на валутния курс. Тези разлики се поемат от купувачът заедно с евентуални допълнителки и индивидуални такси за плащане във валута определяни от банката, от която е издадена съответната карта, с която се извършва плащането.
- Плащане с наложен платеж – клиентът плаща дължимата сума на куриер при доставка. При тази услуга, освен общата стойност на продуктите + цената за доставка от 5,59лв. се начислява и такса от 0,99лв.
- Поръчки на стойност по-висока от 293лв. не могат да бъдат заплатени с наложен платеж. Те се заплащат единствено с кредитна/дебитна карта или чрез paypal.

Поръчка и Доставка
Цената на доставка е 5,59 лв.
При поръчки с опция за наложен платеж към доставката се начислява и такса от 0,99лв.
PinkPanda.bg се задължава да доставя поръчаните и купени стоки сам или чрез куриерска фирма на адрес, посочен от клиентът. Ако посочената от клиентът информация не е точна или е непълена и поради тази причина поръчката не е доставена, то PinkPanda.bg не може да бъде подведен под отговорност за неизпълнена поръчка.
Ако PinkPanda.bg не може да изпълни поръчка поради липса на налични количества или други причини, то PinkPanda.bg се задължава да информира клиентът в рамките на 30 календарни дни. PinkPanda.bg има право да откаже да изпълни (да анулира) направената от клиента поръчка, за което следва да уведоми клиента. Ако поръчката е заплатена онлайн, то заплатената стойност ще бъде възстановена на картата, с която е била платена. Минималната стойност за поръчка е 20,00 лв. (с ДДС) - стойност на продуктите, без допълнителни и евентуални такси. 

Лица под 18 годишна възраст нямат право да регистрират поръчки.

Цени
Всички цени включват ДДС  от 20% 
PinkPanda.bg си запазва правото да променя цените на продукти и услуги без да информира допълнително своите потребители или клиенти.

Промоции, Оферти и промоционални кодове
Всеки потребител може да се възползва от различни промоции, оферти и др.., но единствено и само при спазване на посочените условия .
Промо код: възможно е да се добави само един промо код в поръчка и само и единствено, ако той може и е валиден за прилагане по съответната поръчка. Лоялни клиенти, абонати на нюзлетъра или други, които ни следват чрез други канали, могат да получават допълнителни промоции или промоционални кодове. Това включва и подаръци - продукт, който се добавя безплатно към поръчката. Такъв подарък се предоставя при изпълнена определена минимална стойност на поръчка или други условия. Клиентът сам решава дали да изпълни условията на промоцията и дали да направи поръчка над посочената сума. Ако клиентът иска да върне продукт или всички продукти, които са част от поръчката, клиентът трябва също да върне продукта, изпратен като подарък. Ако клиентът върне продукт, без който стойността на поръчката остава под определения праг, за получаване на подарък, клиентът трябва да върне и продукта подарък. Подаръци и/или продукти, които клиентите получават безплатно към поръчка, не могат да бъдат върнати или заменени. Не можете да поискате възстановяване на средства за продуктите в Mystery Bag. Продуктите в торбичката Mystery Bag са изненада и не можем да проверим съдържанието им, затова е възможно някои от сериите да съдържат еднакви или сходни продукти. В този случай, торбичката не може да бъде върната, заменена и не може да се претендира за възстановяване на сума.
Пример: За да получи подарък, клиентът трябва да направи покупка за минимум 50лв. (без допълнителните разходи, свързани с доставката). Клиентът решава да направи покупка за 70лв. В срока, посочен в Общите условия, той / тя решава да върне продукт от 30лв. Общата стойност напоръчката става 40лв. и е под минималната стойност за получаване на подарък (50лв.), затова клиентът трябва да върне и продукта подарък. Подаръчните продукти не могат да бъдат върнати и заменени за тяхната стойност.

Връщане на закупен продукт 
Клиентът има право да върне закупен продукт от PinkPanda.bg (да се откаже от договора от разстояние) в рамките на 28 календарни дни от датата на получаване на закупената стока.
Продукти, закупени като пакет, следва да бъдат върнати, като пакет.
Клиентът ще поеме всички преки разходи по връщането на продукти, като заяви това в срока за отказ ( 28 календарни дни) . Клиентът следва да върне продукта до: Konverzija d.o.o., адрес: Спиди - офис 2 СОФИЯ – СОМАТ, ул. АБАГАР No 22 СОФИЯ СИТИ ЛОДЖИСТИК ПАРК но не и преди да уведоми PinkPanda.bg за това на [email protected]. Формуляри 1 и 2. /* */
PinkPanda.bg се задължава да възстанови платената цена на договора, сключен от разстояние, от който Клиентът се е отказал в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата, на която е пристигнало доказателство от клиента, че последният е върнал съответния продукт. Сумата ще бъде възстановена както следва, без това да доведе до някакви допълнителни разходи за клиента, освен ако банката, която го обслужва не изисква някакви такси:
• Плащанията, направени с дебитна или кредитна карта – чрез възстановяване по сметката, от която е било извършено плащането
• Плащанията, направени чрез наложен платеж – по банкова сметка, допълнително предоставена от клиента
• При поръчки, заплатени чрез PayPal, ние не възстановяваме разликата в обменния курс.

 
Лични данни
В PinkPanda.bg имат право да пазаруват само лица, навършили 18 години.
PinkPanda.bg се задължава да предпазва всички лични данни на клиенти и потребителни. Предоставената информация от клиентът ще бъде използвана само за обработка, доставка, за уведомлението на клиента относно статуса на регистрираната поръчка и др. свързани с регистирана поръчка или създаден клиентски профил на www.pinkpanda.bg.
При регистриране на поръчка или създаване на акаунт, клиентът се съгласява да бъде информиран за маркетингови кампании, реклама, медийни, административни, изследователски, за проучване на пазара, за следене и наблюдение на продажбите и поведението на клиента. Телефонните разговори с PINK PANDA България се записват.

Форсмажорни обстоятелства
Нито една от страните няма да носи отговорност за неизпълнението на договорните си задължения, ако подобно неизпълнение се дължи на форсмажорно обстоятелство. Форсмажорно обстоятелство е непредвидимо събитие, извън контрола на страните, което не може да бъде избегнато.
Ако в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на съответното събитие, то не спре, всяка от страните има правото да уведоми другата страна, че прекратява Договора без да дължи на другата обезщетения за каквито и да е евентуално претърпени вреди.

Юрисдикция
Всички евентуални спорове между клиент и PinkPanda.bg ще бъдат разглеждани според словенското законодателство и съответно разглеждани в компетентните словенски съдилища в Община Любляна.

Извънсъдебно разрешаване на потребителски спорове
Съгласно правните норми не признаваме изпълнител на извънсъдебно разрешаване на потребителски спорове, като компетентен за разрешаване на потребителския спор, който потребителят може да започне по силата на Закона за извънсъдебно решаване на потребителски спорове. Дружество, което предлага онлайн търговия на територията на България като доставчик на стоки и услуги, публикува на своя уеб сайт електронна връзка към онлайн платформата за разрешаване на спорове (SRPS). Платформата е достъпна за потребителите на връзката  ТУК.
Горепосоченото споразумение се основава на Закона за извънсъдебно решаване на потребителски спорове, Регламент (ЕС) № 524/2013 на Европейския парламент и на Съвета относно разрешаването на онлайн спорове за потребителски спорове и за изменение на Регламент (ЕС) № 2016/2004 и Директива 2009/22 / ЕС.

Защита на личните данни
Общo
Компанията се задължава да защитава поверителността на личната информация на потребителите на онлайн магазинa. Дружеството ще използва събраните лични данни единствено за предоставяне на услугите, които предлага. Компанията спазва поверителността на личната информация на потребителите на онлайн магазина, затова ще направи всичко възможно да ги защити от всякакви нарушения и злоупотреби. Личните данни на потребителите са една от областите, на които компанията обръща специално внимание и грижи, тъй като е наясно с чувствителния характер на тази област.
В някои случаи предаването на личните данни на потребителя на компанията е абсолютно необходимо, за да може преработвателят, като доставчик, да изпълни договорните си задължения към потребителя. Доставчикът съхранява събраните лични данни в съответствие със Закона за защита на личните данни (Официален вестник на Република Словения, № 94/07) (ZVOP-1), Закона за електронните съобщения (Официален вестник на Република Словения, № 109/12, 110/13, 40/14 - ZIN-B, 54/14 - Съединените щати, 81/15 и 40/17) и Общия регламент за защита на данните (GDPR).

Използване на лични данни
С цел предоставяне на стоките и услугите, които предлага, фирмата събира, управлява, обработва и съхранява следните данни на потребителя:
- име и фамилия
- адреси за доставка
- фирма или името на юридическото лице (ако потребителят е юридическо лице)
- данъчен номер на юридическото лице (ако потребителят е юридическо лице)
- имейл адрес (потребителско име)
парола в криптирана форма
- телефонен номер за връзка
- други данни, които потребителят доброволно вписва в онлайн магазина
- други данни, които потребителят доброволно добавя по-късно в профила си
За коректността, пълнотата и актуалността на данните, въведени от потребителите, компанията не носи отговорност.
Доставчикът не предоставя данните на трети страни, с изключение на изпълнителите, с които доставчикът има договор за защита на личните данни и които са договорно обвързани със същите стандарти за защита на личните данни като доставчика.
Доставчикът събира лични данни с изрично съгласие на отделните лица. Съгласието се съхранява заедно със съдържанието и съдържанието на формуляра, с който е получено.
Събраните лични данни се съхраняват от доставчика на територията на Република Словения и не се извеждат в други страни.

Прилагане на декларация за поверителност
В съответствие със Закона за защита на личните данни, дружеството защитава личните данни, регулирано от Правилата за защита на личните данни.
Всички служители на компанията, на пълно или на непълно работно време, които имат достъп до лични и други потребителски данни, са запознати с разпоредбите и правилата за защита на личните данни и задължението за защита на лични и други данни, и са длъжни да спазват условията на поверителността на личните и други данни на потребителите на онлайн магазина. Задължението за защита на личната и друга информация е валидно във времето, дори след като връзката с компанията е прекратена.
Регистрираните потребители могат да спрат да използват онлайн магазина по всяко време и могат да отменят регистрацията си. Те правят това, като уведомяват за анулиране на регистрацията с писмена декларация. Преди да направи декларация за анулиране на регистрация, потребителят трябва да уреди всички неизпълнени задължения, произтичащи от покупки, направени в онлайн магазина. Компанията ще защитава поверителността на личните данни  на потребителите на онлайн магазина, съгласно тази политика за поверителност и в случай на анулиране на регистрацията.

Относно децата
Рекламните съобщения ще бъдат ясно видими (като се има предвид възрастта) и ясно се отделят от игри и състезания. Всяка комуникация, предназначена за деца, ще бъде подходяща за тяхната възраст и няма да се възползва от доверието на децата, липсата на опит или чувство за лоялност. Оферентът не може да приема поръчки от някого, за когото знае или подозира, че е дете, без изричното съгласие на родителите или настойници му.
Доставчикът не може да приема никакви лични данни на деца, без изричното съгласие на техните родители или настойници. Също така доставчикът не може да издава информация от деца на трета страна, освен родители или настойници. Доставчикът не трябва да предлага безплатен достъп до продукти или услуги, които са вредни за децата.

Право на информация и заличаване
Имате право да получавате информация за Вашите лични данни, с които разполагаме, както и правото да изтриете тази информация. Ако имате въпроси относно изтриването, обработката или използването на вашите данни, моля свържете се с [email protected] 
Известия за статуса на поръчки: запазваме си правото да Ви уведомяваме с SMS на телефонния номер, който сте въвели в процеса на поръчката, когато поръчката ви е била изпратена и ако не e приета от 3 до 5 дни. Ако поръчката не е била приета повече от 5 дни, си запазваме правото да се обаждаме на посочения телефонен номер, като напомняне за вземането на поръчката. Също така уведомяваме купувачите за състоянието на поръчката им чрез електронна поща.

Известия: След като се регистрирате за известия, вашето име, телефонен номер и имейл адрес, с ваше разрешение ще бъдат използвани за рекламни цели, докато не се откажете от получаването на известия. Вие сте регистрирани за получаване на известия, ако е избрано специално поле, когато поръчвате, което ви позволява да влизате в известията.
Можете да прекратите абонамента си за получаване на известия по всяко време, като изпратите съобщение до [email protected] или като кликнете върху връзката "Отпиши се тук" в долната част на промоционалните имейли.
Всяко лице, чийто доставчик събира, съхранява и обработва личните му данни, има следните права по отношение на тези данни:

• Правото на забравата - ако дадено лице вече не иска неговите лични данни да се съхраняват и обработват и при условие, че няма основателни причини за по-нататъшното им съхранение, той може по всяко време да поиска от данните му да бъдат изтрити
• Правото да се знае колко дълго се съхранява личната информация.
• Правото да поискате поправка, изтриване или обжалване.
• Правото на прехвърляне - Правото на прехвърляне - ако желае, дадено лице може да поиска от преработвателя да му предостави лична информация, свързана с него, предоствена от оператора в структурирана, широко използвана и машинно четима форма.
• Правото на правна защита и санкции - физическото лице има право да подаде жалба в надзорния орган, както и правото да обжалва решението на надзорния орган или в случай на бездействие на надзорния орган, правото на обезщетение и отговорност.
• Правото не подлежи на мерки, произтичащи единствено от профилиране, анализ или предупреждение, използвайки автоматизирани преработвателни съоръжения.
• Правото да оттегли съгласието си - има право да оттегли съгласието си за по-нататъшна обработка на лични данни, по-специално в случай на директен маркетинг

Процедура за упражняване на правата
Съзнавам, че всички горепосочени изисквания относно упражняването на права във връзка с лични данни могат да бъдат адресирани писмено до администратора на електронния адрес [email protected].
Съзнавам, че за надеждна идентификация, в случай на упражняване на правата ми за лични данни, операторът може да поиска допълнителна информация от мен и той може да откаже да действа само ако докаже, че не може да ме идентифицира надеждно.
Съзнавам, че на моето искане, с което упражнявам правата си по отношение на горепосочените лични данни, операторът трябва да отговори без ненужно забавяне и не по-късно от един месец след получаване на искането.
Дружеството съхранява личните данни на физическо лице, докато не бъде оттеглено съгласието за съхранение и обработка на отделни данни. Потребителят може да отмени съгласието си за получаване на електронни съобщения (като го направи с писмена заявка чрез електронна поща [email protected]) или изисква от предприятието личните му данни са бъдат незабавно и окончателно изтрити, така че да се изтрие напълно потребителският профил.

В допълнение
Съгласно разпоредбите, уреждащи защитата на личните данни, компанията е длъжна да защитава личните данни на потребителите на своя онлайн магазин. При никакви обстоятелства компанията няма да предоставя лични или други потребителски данни, без изричното съгласие на потребителя, към трета страна и няма да позволи на трето лице да инспектира лична или друга информация за потребителя, освен ако не е поискана от държавните органи, ако такова задължение е посочено в закона или такова действие е необходимо за производство пред съдилища или други държавни органи и за защита и осъществяване на законните интереси на дружеството.

Всяка лична и друга информация, която потребителят ще предостави при регистрацията си в онлайн магазина, както и при поръчка на продукти, включително съдържанието на поръчките, ще бъде защитена в съответствие с разпоредбите, уреждащи защитата на личните данни. Компанията няма да използва тази информация за каквато и да е цел, която по някакъв начин би навредила на потребителя или на друго лице, което участва. Дружеството няма да използва потребителски данни за изпращане на промоционални имейли или други нежелани рекламни материали, с изключение на тези промоционални известия, които потребителят ще поръча или за които той изрично ще даде съгласието си. Предприятието може да използва данни в анонимна обобщена форма за целите на статистическите анализи. Поверителността на личните и други потребителски данни няма да бъде нарушена под каквато и да е форма.

Дружеството ще съхранява събраните лични потребителски данни, само докато е абсолютно необходимо във връзка с постигне целта, за която личните данни се събират и управляват.

За услугите за доставка, фирмата ще предостави само необходимата информация за доставка на закупени продукти в онлайн магазина (информация за получателя, адрес за доставка, номера за уведомяване за доставка на пакета и / или разрешаване на проблеми с доставката и имейл адрес за уведомяване за състоянието на доставката). По електронната поща компанията ще се свърже с потребителя, ако е необходимо във връзка с извършване на покупка в онлайн магазина, а чрез телефонен номер, само ако е в процес на регистрация или обработка или има проблем с онлайн магазина за пазаруване.

Комуникация
Доставчикът ще се свърже с потребителя чрез средствата за комуникация от разстояние, само ако този потребител изрично не възрази.
Рекламните електронни и / или SMS съобщения ще съдържат следните компоненти:
- ясно и недвусмислено ще бъдат означени като рекламни съобщения,
- изпращачът ще бъде ясно видим,
- различни кампании, промоции и други маркетингови техники ще бъдат обозначени, като такива и ще са с ясно определени условия за участие.
- ясно определен начин, по който да прекрастим получването на съобщения,
- ако клиентът не желае да получава рекламни съобщения, доставчикът ще уважи желанието му.

ПРАВНА ИНФОРМАЦИЯ
Онлайн магазинът Pinkpana.bg и цялата информация за него, изображения на продукти, графични и видео елементи на уебсайта са защитени от Закона за авторското право и не могат да бъдат възпроизвеждани или използвани без предварително писмено разрешение. Марката Pinkpanda.bg и логото са собственост на компанията Konverzija d.o.o.

Бисквитки и реклама
"Бисквитките" са малки текстови файлове, които се съхраняват на компютъра ви, когато посещавате нашия сайт и не вредят на хардуера или софтуера. Тяхното съхранение е под пълния контрол на браузъра на потребителя - може да се използва за ограничаване или деактивиране на съхранението на "бисквитки".
Бисквитките не са вредни и винаги са ограничени във времето.

Използването на "бисквитки" в Европейския съюз (ЕС) е предвидено в Директивата за неприкосновеността на личния живот и електронните съобщения 2002/58 / ЕС, а членът относно "бисквитките" и подобни технологии беше изменен с Директива 136/2009.
В словенското законодателство използването на "бисквитки" се определя от Закона за електронните съобщения или ЗЕКОМ-1 (Държавен вестник, № 109/2012), който член 157 предоставя правната основа за защита на поверителността на уеб потребителите.
Сайтът www.pinkpanda.bg използва "бисквитки", които съхраняват лична информация, активност и интерес на посетителите, за да осигурят по-добра практическа работа на потребителите. Използвайки уебсайта, посетителите се съгласяват да ги използват.

Защо са необходими "бисквитките"?
Те са от основно значение за осигуряване на лесни за ползване онлайн услуги. Взаимодействието между онлайн потребителя и сайта е по-бързо и по-лесно с "бисквитките". С тяхна помощ сайтът помни предпочитанията и опита на отделния човек, като по този начин пести време и прави сърфирането по-ефикасно.

Компанията присвоява на потребителя бисквитка, за да идентифицира, да следи пазарската кошница и да осигури проследимост по време на всяко използване на онлайн магазина, като се съхранява в паметта на сървъра само по време на посещението на онлайн магазина и се изтрива след един час на неактивност.
Дружеството може също така да съхранява някои постоянни "бисквитки" на компютъра на потребителя, например, идентификационния номер на потребителя в шифрования формат за идентифициране на следващото посещение в онлайн магазин или рейтинг на продукта, чрез който потребителят знае кои елементи вече са оценени и косвени външни "бисквитки" на Google Анализ, показващи анализите на посещенията в сайта. Предприятието може да използва тези данни в анонимна обобщена форма за целите на статистическите анализи. С цел осигуряването на онлайн сигурност компанията събира IP адреси, от които потребителите влизат в онлайн магазина.

Деактивиране на бисквитките
Вие решавате дали да разрешите съхранението на "бисквитките" на вашето устройство. Можете да контролирате и променяте настройките на "бисквитките" в уеб браузъра си.
За информация относно настройките на "бисквитките" изберете уеб браузъра, който използвате:
-Chromе
-Firefox
-Opera
-Internet Explorer 9
-Internet Explorer 7 in 8
-Safari

Ако промените или изтриете файла с "бисквитките" на браузъра си, или промените своя браузър или устройство, може да се наложи да деактивирате отново "бисквитките". Процедурата за управление и изтриване на бисквитки е различна за всеки браузъра. Ако имате нужда от помощ, можете да разгледате помощта за потребителни на браузъра. Можете също да деактивирате проследяването на Google Анализ на следващата връзка.
Бисквитките, използвани на този сайт:


Име на бисквитките
Цел Продължителност
Компания
PHPSESSID
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
__cfduid
Content delivery network
1 year
Cloudflare
__zlcmid
Content delivery network
1 year
Cloudflare
_ga
Visit analytics
2 years
Google
_gat
Visit analytics
current session
Google
_gid
Visit analytics
1 day
Google
abproductimage
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
checkoutversion
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
cto_lwid
Providing a better user experience
13 months
Konverzija d.o.o.
discountsmenu_test
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
fr
Providing a better user experience
3 months
facebook
optimizelyBuckets
Providing a better user experience
6 months
Optimizely
optimizelyEndUserId
Providing a better user experience
6 months
Optimizely
optimizelySegments
Providing a better user experience
6 months
Optimizely
optimizelyPendingLogEvents
Providing a better user experience
current session
Optimizely
promo_code_id
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
user_firstvisit
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
user_pagesbrowsed
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
cookie_settings_set
Providing a better user experience
25 years
Konverzija d.o.o.
IDE
Integration of messages doubleclick
_hjIncludedInSample
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
eid
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
uid
Analytics of the use of the online store
1 year
criteo.com
last_products_viewed
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
atw_session
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
basket_id
Providing a better user experience of shopping cart
1 year
Konverzija d.o.o.
basket_items
Providing a better user experience of shopping cart
1 year
Konverzija d.o.o.
basket_updated_at
Providing a better user experience of shopping cart
1 year
Konverzija d.o.o.
initiate_checkout
Providing a better user experience of shopping cart
current session
Konverzija d.o.o.
user_firstproduct
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
email_tag
Providing a better user experience
10 years
Konverzija d.o.o.
1P_JAR
Providing a better user experience
1 month
Google
CONSENT
Providing a better user experience
19 years
Google
KHcl0EuY7AKSMgfvHl7J5E7hPtK
Online payment
20 years
Paypal
LANG
Online payment
1 year
Paypal
NID
Providing unique user IDs for ads
6 months
Google
PYPF
Online payment
current session
paypal
X-PP-SILOVER
Online payment
current session
paypal
phone_tag
Providing a better user experience
10 years
Konverzija d.o.o.
ts
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
tsrce
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
x-csrf-jwt
Authentication
current session
Konverzija d.o.o.
x-pp-s
Providing a better user experience
current session
Konverzija d.o.o.
user_hash
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
user_id
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.
test_cookie
Providing a better user experience
1 year
Konverzija d.o.o.

11. 11. 2021