Моята количка Количката е празна :(

Афилиейт маркетинг


2Performant - Affiliate Marketing
Кой не би желал да печели пари от това, което обича да прави!

Включи се в платфотмата за афилиейт маркетинг на  2performant и стани наш афилиат тук 

Всяка поръчка, реализирана от твоите препоръки ти носи печалба. Толкова е лесно :) 

На разположение имаш професионаленият екип на 2performant за всякакви въпроси, но не се колебай да ни пишеш и на нас.

Защо PinkPanda ще ти донесе печалба?

Всекидневно много от нас са облъчени от хиляди реклами за продукти, марки и магазини и може би се питаш защо PinkPanda е различеният магазин от масата на пазара?!

Страстта за красота, здраве, отговорност и щастие движи нашият бизнес.

Красота: предлагаме хиляди продукти на любими марки, с които може да създадеш един уникален грим

Здраве: предлагаме широка гама от продукти с натурални съставки и изкуствени оцветители, защото красотата означава здраве!

Отговорност: нашата красота не трябва да е за сметка на животните! Нито един продукт, предлаган на PinkPanda не е тестван върху животни! Изборът на предлагани продукти и марки е внимателен и един от критериите е отговорността към околната среда и животните. Може и да не предлагаме някои добре известни марки, но не желаем да стимулираме техните продажби и съответно така да поддържаме тяхната политика за тестване на продуктите.

Щастие: Всичко, което вършим всекидневно трябва да ни носи щастие и удовлетворение. Това е и нашето мото :) Всеки един от хилядите клиенти на PinkPanda в десет европейски държави е част от нашето семейство и като едно голямо семейство винаги ще направим всичко възможно да си на 100% удовлетворена от покупката.

Ако не си избрала точния нюас на черволото? Няма проблем :) имаш 28 дни на разположение да го замениш и не се притеснявай – дори и да е с нарушена опаковка ние ще приемем продукта :) 

На твое разположение сме за всякакви въпроси и допълнителна инфомрация
Пиши ни  тук
10. 07. 2018